ca:SEO Landing Pages:Used Cars AD/CA

Comprar cotxes de segona mà SEAT.

Vols comprar un cotxe d'ocasió? La xarxa de vehicles de segona mà DasWeltAuto del Grup Volkswagen et garanteix només la millor qualitat. Tant si busques un hatchback compacte, un SUV, o un compacte petit, SEAT el té.

Amb la selecció de cotxes SEAT a DasWeltAuto garantim que els clients dels nostres concessionaris surtin amb la sensació de conduir un cotxe nou, però a preu de cotxe Km.0. Els nostres cotxes de segona mà en venda són seleccionats acuradament i passen per rigoroses proves de seguretat i qualitat que ens permeten garantir aquesta tranquil·litat a tots els conductors de SEAT.

Si vols comprar un cotxe de segona mà, a SEAT trobaràs fantàstiques opcions. Posem com a exemple els nostres emblemàtics hatchbacks SEAT León i SEAT Ibiza, dues opcions versàtils i atractives que llueixen a la carretera i ofereixen una sensació de luxe a el volant. O si el que busques pertany a la creixent gamma de cotxes SUV, el SEAT Ateca, Arona i el nou SUV gran de fins a 7 places, SEAT Tarraco, són opcions perfectes.

El SEAT Alhambra és l'opció de cotxe familiar gran per als que volen viatjar en un monovolum de set places amb una seguretat i rendiment garantits. El SEAT Mii és l'opció de cotxe petit perfecta per conduir per la ciutat, amb les seves dimensions compactes que el fan ideal per a cabre en aparcaments més petits.

Què mirar abans de comprar un cotxe de segona mà

Molts clients prefereixen el valor de comprar un cotxe d'ocasió o km 0 en lloc d'un de nou, però comprar un cotxe de km.0 pot comportar dubtes als conductors sobre l'estat general de el vehicle. El cotxe d'ocasió va passar les revisions rutinàries com correspon? Es va fer un bon manteniment de el vehicle?

Llista de verificació per comprar un cotxe d'ocasió

Hem compilat una llista de consells perquè puguis assegurar-te que et portes el millor cotxe SEAT per a tu.

Prova de conducció - Conduir el cotxe usat que tens en ment hauria de ser obligat, per petita que sigui la prova independentment de el vehicle que vulguis comprar. Però la prova de conducció en un cotxe d'ocasió difereix una mica de la d'un de nou. Com qualsevol altre vehicle, assegura't que la sensació al volant sigui bona, si la seva conducció és fluida i si el cotxe es nota potent i és agradable de conduir.

També hauries d'estar atent a qualsevol soroll anormal el motor. Recorda provar els frens del cotxe mentre realitzes la prova i assegura't que funcionin correctament i de forma segura. Comprova també com funciona la palanca de canvis i qualsevol altra cosa petita de l'interior del cotxe, com, per exemple, si les finestres i les portes s'obren i tanquen correctament i amb suavitat.

Prova de fuites - Aparca el cotxe i deixa'l reposar on està entre 30 segons i un minut. A continuació, avança i inspecciona el lloc on estava parat a la recerca de fuites que puguin haver caigut a la carretera. Si hi ha alguna evidència d'un fluid en el lloc d'estacionament, això podria ser indicatiu d'una fuita a la part inferior de el vehicle.

Estètica del cotxe - Fixa't bé tant a l'interior com a l'exterior de el vehicle per comprovar que tot estigui en bones condicions. Assegura't que la tapisseria estigui ben cuidada i lliure de taques no desitjades.

Pregunta si el cotxe ha tingut abans algun accident i demana còpies de les factures de les reparacions, així sabràs si el manteniment es va fer correctament i tindràs constància d'això i sabràs també si el treball es va realitzar de manera professional.

Inspecció mecànica - Podria valer la pena pagar per una inspecció externa del vehicle per tenir una altra opinió del seu estat. Però independentment de si ho fas o no, no t'oblidis d'obrir el capó i verificar que les parts del motor estiguin en bones condicions. Si alguna peça està bruta o rovellada, això podria ser una advertència de futurs problemes amb el cotxe.

Antecedents de el vehicle - Comprova el número de bastidor de el cotxe i investiga tot el que puguis sobre el seu historial. Si trobes un informe de l'historial del vehicle de qualsevol font, això també pot ajudar-te a prendre la decisió més correcta.

Visita un concessionari autoritzat - La xarxa de concessionaris SEAT realitza aquestes inspeccions de seguretat i qualitat abans de posar a la venda vehicles usats, el que afegeix una tranquil·litat que no es troba fora de la nostra xarxa de concessionaris autoritzats. Pots trobar una llista dels nostres concessionaris de la xarxa SEAT a qualsevol de les pàgines webs dels nostres països.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns