ca:company:Quality Policy AD/CA

Política de Qualitat

"Som SEAT, ens apassiona la perfecció"

SEAT és una marca de disseny, dinàmica i d'esperit jove. Desenvolupem i fabriquem cotxes fiables i excel·lents acabats. Entusiasmar i superar les expectatives dels nostres clients és el motor principal de l’equip.

Altres àrees de l’organització estan compromeses a la consecució dels objectius estratègics; per això:

La nostra principal motivació és aconseguir una qualitat superior a la de la competència en termes de fiabilitat i qualitat percebuda, superant les expectatives dels clients, externs i interns, en els segments de mercat en què competim.

Mitjançant l'orientació a l'eficiència dels processos podem assegurar la ràpida consecució dels objectius i l'òptima utilització dels recursos.

La formació i l'intercanvi del coneixement asseguren el desenvolupament continu de tots els col·laboradors. El nostre personal determina, en gran mesura, la qualitat del producte i l'èxit de la Companyia.

La nostra responsabilitat mediambiental i social és clau per generar confiança, augmentar la nostra credibilitat i imatge de marca. La relació de cooperació amb proveïdors, concessionaris, accionistes i altres organitzacions ens proporciona uns vincles empresarials estables i beneficiosos per a totes les parts interessades (stakeholders).

Tots els col·laboradors de tots els nivells jeràrquics pensen i actuen dins de el marc dels processos establerts, per tal de contribuir a l'assoliment dels objectius, d'acord amb les seves respectives responsabilitats.

El nostre objectiu és distingir-nos dels competidors, mitjançant allò que ens faci ser únics en la indústria de l'automoció, aportant solucions de mobilitat innovadores, eficients i sense complicacions.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns