ca:company:Code of Conduct AD/CA

Compliance

Codi de Conducta.

El Grup SEAT advoca per la integritat i la transparència en la cultura empresarial, convençut que l'èxit econòmic sostingut només es pot assolir complint els requisits legals.

Per aquest motiu, el Grup SEAT sempre ha insistit en la necessitat d'un comportament respectuós i honest que ajudi a complir les normes, principis i valors existents previstos en el Codi de Conducta.

Aquest codi ofereix orientació i ajuda als empleats en les seves situacions quotidianes i en el procés de presa de decisions, amb exemples per a una millor comprensió. A més, el document exposa com contribuir individualment a l'èxit de SEAT.

Així mateix, el Grup SEAT té un Codi de Conducta específic per als seus socis comercials. Aquest codi concreta les expectatives del Grup pel que fa a l'actitud i comportament dels seus proveïdors i socis comercials en les activitats empresarials. Els requisits que conté el Codi de Conducta de socis comercials constitueixen la base per a una relació comercial reeixida entre el Grup Volkswagen i els seus socis.

Descobreix-ho.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns