ca:SEO Landing Pages:Fuel Efficient Cars AD/CA

Quin cotxe eco comprar?

A SEAT, volem que els nostres cotxes siguin tan econòmics i ecològics com divertits de conduir. I gràcies als nostres motors de baix consum, oferim exactament això. Amb l'ajuda de la tecnologia més avançada, aquests motors treballen dur per reduir el consum de combustible i les emissions CO2, sense disminuir gens ni mica els nivells de rendiment.

SEAT ofereix una àmplia gamma de motors ecològics per a tots els models, sent els Ecomotive i TSI els cotxes de baix consum més coneguts de la marca. A més, a SEAT ens estem consolidant en el mercat de gas gràcies als nostres models TGI, que combinen gasolina amb GNC (gas natural comprimit). 

Cotxes híbrids: TGI amb GNC i gasolina

Els TGI de SEAT són vehicles que combinen gasolina i gas natural comprimit (GNC), estalviant fins a un 30% en comparació amb un motor de gasolina. A causa de l'estalvi de gas i a la reducció d'emissions, moltes ciutats estan permetent que aquest tipus de cotxes circulin en elles durant períodes de forta contaminació, ja que és el millor cotxe eco del mercat.

Avantatges de cotxe amb gas natural:

Comprar un vehicle tan ecològic t'aportarà més beneficis que els que t'ofereix un cotxe comú:

 • Al fer servir un híbrid amb gas i gasolina, reduïm les emissions de CO2 i millorem la qualitat de l'aire i el medi ambient.
 • El preu d'omplir el dipòsit de GNC és molt més baix que quan es reposta qualsevol altre combustible, el que en general ajuda al conductor a reduir despeses.
 • Com ja hem esmentat, a les ciutats on els nivells de contaminació són alts, podràs circular pels carrers amb el mínim impacte ambiental.

Què cotxes combinen GNC i gasolina?

Pregunta al teu concessionari quin és el cotxe híbrid que s'adapta millor a les teves necessitats entre els següents models de cotxes:

 • SEAT Ibiza TGI
 • SEAT León TGI 5 portes
 • SEAT León Sportstourer TGI
 • SEAT Arona TGI

Cotxes dièsel de SEAT: TDI

Els nostres cotxes dièsel estan ara més avançats i millorats que mai, amb la tecnologia TDI, que significa turbo d'injecció directa.

El distintiu TDI caracteritza els motors dièsel de SEAT amb injecció directa i turboalimentación. La tecnologia TDI de SEAT es caracteritza pel baix consum de combustible, les baixes emissions, l'alta potència de tracció (parell) i les excel·lents prestacions per gaudir més de la conducció..

Quins són els cotxes TDI de SEAT?

 • SEAT Ateca
 • SEAT Alhambra, equipat també amb un convertidor catalític SCR (reducció catalítica selectiva)
 • SEAT Ibiza
 • SEAT Arona
 • SEAT Leon
 • SEAT Leon Sportstourer   

Sistema Start & Stop

A més, tots els motors Ecomotive i molts dels altres models de cotxe estan equipats amb l'innovador sistema automàtic Start / Stop, que apaga el motor quan està aturat en ralentí en un semàfor per estalviar combustible. Pitja l'embragatge per tornar a arrencar.

Molts també utilitzen els sistemes de recuperació d'energia dels frens per optimitzar el consum de combustible sense sacrificar la dinàmica de el vehicle. Aquesta prestació emmagatzema l'energia perduda durant la frenada. Amb el temps, això pot reduir el consum de combustible i les emissions, com és el cas de l'Alhambra i l'Ibiza.

Aquest és el tipus de tecnologia intel·ligent que ens ha ajudat a crear una gamma de cotxes eficients i elegants.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns