ca:SEO Landing Pages:Maintenance AD/CA

Servei, manteniment i reparació del teu cotxe.

El Servei i Manteniment són les claus per mantenir el teu cotxe nou en el millor estat possible. Per això oferim una àmplia gamma d'opcions de preu fix perquè puguis sortir a la carretera sense despeses inesperades. Amb la contractació de Servei SEAT nostra professionalitat està garantida.

I també és fàcil d'organitzar. Només has de fer una reserva online proporcionant el teu número de model i escollir entre les diferents opcions de serveis. Utilitzem Recanvis Originals SEAT i l'última tecnologia per assegurar-nos que sempre recuperis el teu vehicle en condicions òptimes. I el millor de tot és que, gràcies a la nostra velocitat, fins et poden fer el servei mentre esperes.

Serveis de manteniment

Els serveis de manteniment són una excel·lent manera d'optimitzar el rendiment, la seguretat i l'eficiència del teu SEAT. Els nostres especialistes han estat formats específicament per donar servei al teu vehicle, i podran realitzar totes les reparacions necessàries per garantir la teva comoditat i seguretat. Oferim una gran varietat d'avantatges:

 • Revisió del cotxe: conserva la garantia del teu cotxe, utilitza només recanvis SEAT i busca el millor assessorament de la nostra Xarxa de Serveis Autoritzats SEAT.
 • Treballs addicionals: posa el teu vehicle a to amb la qualitat dels nostres recanvis i accessoris originals.
 • Desgast comuna de el vehicle: per exemple, substitució dels pneumàtics o de les pastilles o discos de fre.

Els Contractes de Servei i Manteniment estan disponibles per tres, quatre o cinc anys. Garanteixen que siguin els nostres equips de professionals dels que s'encarreguin del manteniment del teu cotxe, el que et garanteix una conducció tranquil·la i segura en el futur.

Servei SEAT

El Servei SEAT ofereix un servei per a proporcionar reparacions i manteniment de qualitat al teu SEAT. Només utilitzem recanvis i accessoris originals de SEAT per allargar la vida del teu vehicle. Busquem l'excel·lència en cada detall, assegurant-nos tornar-te el cotxe com nou.

Aquestes són les opcions de manteniment que pots gaudir:

 • Especialista en accidents: Una xarxa de centres de Servei SEAT especialitzats en reparacions per posar-te a tu i al teu cotxe rodant de nou a la carretera sense problemes.
 • Servei exprés: Un taller dissenyat per al manteniment bàsic de el vehicle de més de dos anys d'antiguitat i que es pot gestionar amb rapidesa.
 • Reparació intel·ligent: Cotxe reparat en el teu taller en un termini d'entre 24/48 hores i a un preu molt baix i competitiu.
 • Recollida i lliurament del cotxe: Recollim el teu cotxe directament de la teva porta, el portem a un taller autoritzat per al seu manteniment o reparació i te'l tornem en perfectes condicions.
 • Vehicles a la fi de la seva vida útil: La reutilització, la recuperació de peces, el tractament ecològic dels vehicles i la reducció de residus són aspectes importants de la recuperació de vehicles a la fi de la seva vida útil.
 • Cotxe de cortesia: D'una àmplia gamma de models SEAT, disponibles quan els necessitis, on els necessitis.
 • Servei de Mobilitat SEAT: Assistència en carretera 24 hores al dia, 7 dies a la setmana per a vehicles i ocupants en qualsevol situació.
 • Inspecció pre-ITV i ITV: Revisió de tots i cadascun dels punts de la inspecció ITV utilitzant l'última tecnologia.

Avantatges de comprar un cotxe SEAT

A SEAT, també podem ajudar-te a comprar una assegurança de cotxe o al menys oferir-te un pressupost d'assegurança perquè sabem que comparar contractes, preus i avantatges pot ser complicat, i volem que gaudeixis del teu nou cotxe immediatament.

També t'informem de que pots gaudir de tot l'anterior des del primer dia perquè estaràs cobert per una àmplia gamma de garanties. Oferim una selecció de garanties per a cotxe que s'adapten a les teves necessitats, en funció de l'edat i el quilometratge del teu cotxe. Troba la perfecta per a tu i deixa enrere les preocupacions.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns