ca:company:Notícies i Esdeveniments:Company:New SEAT Leon: AUTOBEST 2021 AD/CA

Nou SEAT León: AUTOBEST 2021.

El nou SEAT León ha estat premiat "AUTOBEST 2021", el guardó europeu al "Best Buy Car of Europe 2021". El jurat de l'AUTOBEST el compon un grup de 31 periodistes especialitzats en automoció que pertanyen a altres països europeus. És la segona vegada, en els seus 70 anys d'història que SEAT té l'honor de rebre aquest premi. La primera va ser el 2017 quan l'Ateca va rebre el mateix reconeixement. Això posa en relleu l'interès de la companyia per desenvolupar vehicles que van més enllà de l'ordinari i ofereixen models verdaderament excepcionals al mercat.

El premi AUTOBEST representa les opinions de periodistes de renom de 31 nacions europees.

"Estem orgullosos que el nostre nou SEAT Leon fos elegit "AUTOBEST 2021", el millor reconeixement possible per a l'equip que va estar involucrat en el llançament del millor Leon de la història. Un cotxe dissenyat, desenvolupat i produït a Barcelona, aquest premi ens dona una força renovada per a mirar amb confiança cap al futur. El SEAT Leon ha demostrat generació rere generació que és un pilar important del segment, i el premi dels jutges d'AUTOBEST reforça la importància que el León té en el mercat", va dir Wayne Griffiths, president de SEAT i CUPRA. "Ha portat el segment a un nivell completament nou, barrejant disseny impressionant amb avenços tecnològics per crear un vehicle que proveeixi tot el que els clients necessiten".

El nou SEAT León té un sorprenent rècord, en totes les generacions del vehicle, s'han venut més de 2,3 milions d'unitats. El SEAT Leon ha estat un best-seller a Espanya des de 2014 i la introducció del vehicle de quarta generació porta la millor versió del model al mercat.

L'èxit de León s'ha construït sobre una inversió de 1.100 milions d'euros per ajudar a portar-la al següent nivell en termes de connectivitat, eficiència, dinamisme i seguretat, però també per a preparar les instal·lacions de producció del vehicle, com per primera vegada, està disponible amb un tren de potència híbrid de plug-in, a més de les altres energies.

El nou SEAT León va guanyar pel seu dinamisme, eficiència, seguretat avançada i connectivitat.

Dissenyat i desenvolupat a Barcelona, el nou SEAT León és un dels pilars fonamentals de la gamma SEAT, a més d'un clar referent dins del seu segment. És el primer cotxe de la marca completament connectat i capaç d'integrar-se en l'entorn digital dels usuaris, i incorpora noves tecnologies de propulsió: gasolina (TSI), dièsel (TDI), gas natural comprimit (TGI), microhíbrid o "Mild Hybrid" (eTSI) i híbrid endollable (e-HYBRID). Totes aquestes opcions mecàniques fan que cada client pugui triar la versió que millor s'adapti al seu estil de vida i a les seves necessitats. Per altra banda, la implementació dels sistemes d'assistència al conductor més avançades converteixen al compacte de SEAT en un dels vehicles més segurs de la seva categoria.

Les millores en matèria de connectivitat, eficiència, prestacions i seguretat -el nou León ha obtingut recentment la màxima puntuació de cinc estrelles euro NCAP 2020- s'han aconseguit en part, gràcies a la plataforma MQB Evo, que proporciona la base necessària per desenvolupar un vehicle capaç de satisfer les múltiples i diverses necessitats dels clients de la marca.

Els premis AUTOBEST figuren entre els més prestigiosos d'Europa i se celebren amb caràcter anual des de la seva primera edició el 2001. Els 31 periodistes que integren el jurat van tenir la possibilitat de provar la gamma de motors del nou SEAT León - inclosa la gamma híbrida endollable- durant la final cel·lebrada a Ausitria a principis de novembre.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns