ca:company:Notícies i Esdeveniments:Events:CUPRA Ducati Moto GP championship AD/CA

Nova col·laboració

CUPRA, patrocinador de Ducati a MotoGP.

L'univers CUPRA continua creixent. La nova marca d'automòbils esportius acaba de convertir-se en un nou patrocinador de Ducati al Campionat del Món de MotoGP. Amb aquest moviment, CUPRA surt de SEAT, que fins ara era un dels patrocinadors de l'equip italià. L'equip de Ducati a MotoGP consisteix en el tres vegades campió del món Jorge Lorenzo d'Espanya i l'italià Andrea Dovizioso, que actualment està al capdavant de la classificació de MotoGP.

Andrea Dovizioso i Jorge Lorenzo s'uneixen a CUPRA com a ambaixadors i col·laboradors.

L'associació entre ambdues companyies preveu col·laborar en accions conjuntes durant l'any, així com mostrar el logotip del CUPRA en la part davantera de la motocicleta italiana, així com en els cuirs de carreres dels ciclistes i en els uniformes dels membres de l'equip. D'altra banda, els pilots de Ducati, Jorge Lorenzo i Andrea Dovizioso, també són ambaixadors de la marca espanyola i gaudeixen d'estar al volant del seu Leon CUPRA.

El director d'Estratègies, Desenvolupament Empresarial i Operacions de la CUPRA, Antonino Labate, va assenyalar que "estem molt emocionats per ser part d'aquest equip que comparteix la nostra passió per la competició. L'esperit i la visió de CUPRA impregnaran el Campionat del Món de MotoGP en col·laboració amb Ducati, una marca que compartim valors com el disseny, la passió, la inconformitat i un clar compromís amb la innovació i la tecnologia.

Paolo Ciabatti, director esportiu Ducati Corse, va destacar: ens complau enormement continuar la nostra col·laboració amb el fabricant espanyol d'automòbils durant un segon any consecutiu, aquesta vegada sota una nova disfressa esportiva de CUPRA. Els dos pilots de l'equip de Ducati, Andrea Dovizioso i Jorge Lorenzo, continuaran donant una major visibilitat a aquesta innovadora associació esportiva en el seu paper com a ambaixadors i col·laboradors de la marca CUPRA, tant dins com fora de la pista.

El Campionat del Món de MotoGP d'enguany es va iniciar sota el cel nocturn a Qatar el 18 de març, i està previst que acabi a València el 18 de novembre. El calendari actual compta amb un total de 19 curses, que és una més que l'any passat amb l'addició del GP de Tailàndia a Buriram. El Grand Prix se celebra en 15 països diferents en cinc continents amb una audiència global de més de 2 milions d'espectadors a tot el món.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns