ca:company:Notícies i Esdeveniments:Events:SEAT electrification realised AD/CA

L'electrificació de SEAT

SEAT està fent que el seu full de ruta per a l'electrificació anunciada l'any passat sigui una realitat. Després de presentar la nova generació SEAT i CUPRA Leon, que tenen versions híbrides de plug-in, l'empresa ha presentat la versió de producció del CUPRA Formentor en una conferència de vídeo web, que se suposava que es presentaria a Geneva Motorshow. Formentor és el primer vehicle dissenyat exclusivament per a CUPRA i també tindrà una versió híbrida de plug-in.

Amb l'electrificació dels models en la seva gamma, SEAT té com a objectiu oferir als clients una opció de conducció més sostenible: tots compten amb un rang elèctric de 60 km i emissions de CO2 de menys de 50 g/km. El fabricant d'automòbils està intensificant així el seu compromís amb el medi ambient i amb els acords de París, amb l'objectiu de convertir-se en una empresa neutral en matèria de CO2 per a 2050, tant en termes dels seus cotxes com de la seva activitat productiva.

SEAT i CUPRA converteixen els plans d'electrificació en realitat amb un nou Formentor.

 

A la conferència de premsa en línia, el president de l'escó Carsten Isensee va dir: "el missatge és clar: 2019 va ser el millor any de la nostra història. Vam ser la marca de volum de major creixement a Europa, aconseguint un augment de doble dígit per tercer any consecutiu, en un context de declivi dels mercats. Comencem el 2020 amb una tendència a l'alça, i encara que serà un any més difícil, estem aplanant el camí per al futur."

A més, el vicepresident de SEAT per a les vendes i el màrqueting i CEO de CUPRA, Wayne Griffiths, va assenyalar que "aquests dos últims anys de CUPRA han estat espectaculars. Des que la vam llançar com a marca independent a Terramar hem aconseguit 40.000 cotxes venuts en aquest període. La marca és una palanca clau per moure el centre de gravetat de SEAT cap a models més emocionals amb un preu de transacció més alt; esperem aconseguir un volum de negocis d'al voltant de 1.000 milions d'euros, que és el 10% del total de SEAT, una vegada que tots els models de CUPRA s'agin llançat enguany".

Tots dos directors van destacar que, encara que 2020 serà un any menys favorable per a l'economia i la indústria de l'automòbil que els anys anteriors, SEAT va començar l'any amb la mateixa tendència positiva de vendes que va posar fi a 2019.

Sis models pel 2021

El nou SEAT Leon, en les seves versions de 5 portes i Sportstourer, ja està en producció a la seu de SEAT a Martorell. A aquests se'ls unirà el CUPRA Leon a mitjans d'any i el CUPRA Formentor, que començarà la producció en la segona meitat de l'any. aquests nous models en les instal·lacions centrals de SEAT a Martorell ajudaran a augmentar el volum de producció de la planta, que actualment s'acosta a la seva capacitat màxima. Aquests híbrids que es fabricaran a Martorell s'uniran al Tarraco PHEV i la bateria elèctrica Mii i el-Born.

La versió de producció del CUPRA Formentor converteix el pla d'electrificació en realitat.

El SEAT Leon (hatchback i SportsTourer) i la família SEAT Leon tindran una alineació integral de motors: combustió, CNG, PHEV i mHEV (micro-hibrid). En el cas de la versió CNG, s'està presentant per primera vegada amb una unitat CNG d'1,5 litres que genera una potència de sortida de 96 kW/130 hp. El vehicle integra tres tancs CNG amb una capacitat neta total de 17,3 kg, donant al nou seient Leon TGI un rang de 440 km sense repostar combustible. El Lleó es comercialitzarà a un preu inicial de 20.000 lliures a Alemanya.

Pel que fa als models elèctrics, el Leon inclou un motor híbrid d'última generació que combina un motor de gasolina TSI amb un motor elèctric d'endoll, un disseny que genera 150 kW/204 hp d'energia. Té una bateria d'ió de 13 kWh que proporciona un rang de 60 km en mode només elèctric. També inclou tecnologia híbrida lleu (eTSI), disponible amb la unitat TSI de 81 kW/110 hp 1.0 i la unitat de gasolina de 110 kW/150 hp 1,5, que combina tecnologia híbrida de 48 V amb un motor de combustió.

CUPRA, més forta que mai

Després de consolidar l'estructura organitzativa de la nova empresa i després de la recent inauguració de la seva nova seu corporativa, CUPRA presenta amb orgull el seu primer model propi, el CUPRA Formentor. La marca creada per i per als entusiastes del motor també mostra la seva ofensiva de producte, incloent el Formentor, el CUPRA Ateca i el nou CUPRA Leon.

El CUPRA Formentor, el primer cotxe autodesenvolupat de CUPRA, es llançarà en la segona meitat de l'any i estarà disponible amb dos tipus de motor. Aquest crossover d'alt rendiment combina l'ADN distintiu de la marca, juntament amb la seva enginyeria i disseny creat amb el futur en ment, per oferir un model icònic que combina sofisticació, innovació i una experiència de conducció que és alhora dinàmica i intuïtiva. El Formentor s'orienta cap a un mercat en creixement, el segment CUV, que s'espera que continuï creixent en els pròxims anys.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns