ca:company:Notícies i Esdeveniments:Awards:Arona wins Red Dot Award in Design AD/CA

Disseny extraodinari

L'Arona guanya el premi Red Dot

L''Arona, primer SUV urbà de SEAT, ha estat distingit amb el guardó "Best Product Design 2018" pel prestigiós concurs de disseny Red Dot Award, destacant el seu extraordinari disseny interior i exterior, fresc, dinàmic i atractiu, així com per les seves múltiples opcions de personalització.

Des de 1954, el Red Dot Award s'ha consagrat com un dels concursos de disseny més prestigiosos de món i atorga un reconeixement internacional a la qualitat i a la innovació. La categoria Product Design és, a més, la més important de totes.

El jurat de Red Dot Award: Product Design està compost per 40 experts en disseny de tot el món, amb el requisit de no haver treballat per a una empresa de fabricació industrial, ni participar en la votació d'aquells productes en els que hagin estat involucrats.

El Red Dot Award és un dels reconeixements de disseny més prestigiosos del món.

El Nou SEAT Arona destaca per les seves mides compactes i un comportament especialment dinàmic per als desplaçaments en entorns urbans, en autopista o excursions campestres, amb un alt nivell tecnològic aplicat a la seguretat i facilitat d'ús, un notable confort i un ampli espai interior. Totes aquestes característiques queden emmarcades en el seu atractiu disseny, inconfusiblement SEAT.

«Estem encantats que el SEAT Arona hagi estat guardonat amb un dels premis de disseny més prestigiosos. Hem volgut donar-li un marcat caràcter de crossover per a la vida quotidiana, per la jungla urbana», explica Alejandro Mesonero Romans, director de disseny de SEAT. «El Nou Arona és un nou exemple de disseny fresc, jove, funcional, aventurer i còmode».

El cotxe crossover SEAT Arona es pot reconèixer fàcilment com un disseny SEAT genuí gràcies als seus fars triangulars LED completament expressius i a les seves icòniques llums diürnes. El robust frontal de l'Arona segueix la mateixa estructura que l'Ateca, amb un aspecte tridimensional més pronunciat, sense ser agressiu. A més, la placa de la porta del darrere permet un disseny de para-xocs més robust i eleva el cotxe visualment. El sostre, així com les baranes del sostre, inclou detalls de línies que evoquen l’estètica dels vehicles tot terreny. Té molts aspectes en comú amb el nou llenguatge de disseny mostrat a les últimes versions de vehicles de SEAT. Però, sens dubte, aquest cotxe té la seva pròpia personalitat. Això queda clar al seu interior, que destaca no només en proporcions horitzontals que emfatitzen i milloren la mida del cotxe, donant una sensació d’espai i espai encara més gran a l’interior, sinó també en la seva sofisticació. S'ha tingut especial cura amb els detalls per subratllar les millores realitzades a SEAT Arona pel que fa a la seva qualitat percebuda.

El concepte de "consola alta" també atorga més protagonisme a la consola, cosa que afecta la seguretat i l’ergonomia, ja que tots els elements estan col·locats de manera que el conductor amb prou feines ha de mirar cap a la carretera mentre condueix. S’ha prestat una atenció especial al seient del conductor i tots els instruments estan orientats cap al conductor. Tot està a l’abast, cosa que permet fer fàcils ajustos i augmentar la seguretat. Els seients són més còmodes i proporcionen una major sensació de protecció mentre mantenen els ocupants al seu lloc amb més seguretat. Els teixits, les tonalitats i els colors són exclusius del nou SEAT Arona, els colors i els ornaments interiors ofereixen moltes possibilitats de personalització, amb la consola, per exemple, pintada perquè coincideixi amb el tauler de control.

L'Arona té un aspecte jove i fresc amb un disseny aventurer i equilibrat.

El SEAT Arona destaca gràcies a les seves dimensions de crossover compactes, el seu disseny exterior, el seu interior espaiós i les seves múltiples possibilitats de personalització.

En aquest sentit, la capacitat de personalitzar l’Arona és molt important. Hi ha hagut una tendència en els clients que exigeixen poder personalitzar els seus vehicles per adaptar-los a la seva personalitat. Cromàticament, l'Arona ofereix un disseny bicolor, diferenciant la part baixa de la carrosseria respecte al sostre i els pilars A i C. Aquests elements poden triar-se en gris, negre, taronja, o del mateix color que la carrosseria. En total, s'ofereixen 68 combinacions i en el pilar C destaca el gràfic en X, gravat per remarcar l'aspecte crossover de l'Arona. Si bé tots els models de la gamma SEAT tenen un caràcter dinàmic, versàtil, ampli, tecnològic i esportiu, l'Arona destaca també per saber adaptar-se a tot tipus d'usos.

El SEAT Arona, un SUV d'èxit en vendes

L'arribada del Nou Arona als concessionaris està impulsant les vendes de SEAT. En poc més de tres mesos, la marca espanyola ha venut 25.000 unitats del nou SUV urbà. A finals d'any, SEAT llançarà l'Arona TGI, que serà el primer SUV de el món equipat amb un motor híbrid de gas natural comprimit i gasolina.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns