ca:SEO Landing Pages:Minivans AD/CA

Què és un monovolum?

Un monovolum compacte és un vehicle multiusos, també conegut com a vehicle polivalent. Com el seu nom indica, un monovolum integra el motor, la cabina i el maleter en un únic espai, és més petit que una furgoneta i més gran que un cotxe familiar, cosa que el fa ideal per portar molt equipatge o accessoris esportius i poder transportar fins a set passatgers.

Monovolum SEAT: Alhambra

Comparat amb un monovolum normal, el SEAT Alhambra és un petit miracle. Un cotxe que és prou espaiós i flexible per transportar de forma segura i còmoda tot el teu món amb tu gràcies al seu maleter enorme. Té una estructura més alta per a facilitar l'entrada i la sortida, una porta corredissa automàtica opcional i prou espai per a set passatgers, 2.340 litres per ser exactes.

Els passatgers d'aquest monovolum de set places mai s'avorriran gràcies al seu sistema multimèdia amb Bluetooth®. La seguretat també és una gran prioritat en el monovolum Alhambra. Compta amb set coixins de seguretat, llums Bi-Xenon i assistent d'aparcament opcional -per no esmentar el cobejat premi de seguretat Euro NCAP de cinc estrelles-, i el perfil de conducció adapta la suspensió perquè s'ajusti al teu estat d'ànim, la carretera i les condicions de la conducció. Amb una àmplia gamma de motors potents i eficients, el SEAT Alhambra és un monovolum que ho té tot.

SEAT Alhambra: el teu cotxe familiar

Aquest és sens dubte el millor monovolum per a una família gran perquè té capacitat per a set persones i un generós maleter per satisfer les necessitats de tots els membres de la família. Aquest versàtil monovolum de set places també ofereix una gran varietat de prestacions tecnològiques per portar els viatges per carretera a el següent nivell.

L'Alhambra és un cotxe que té adaptabilitat; la clau que fa que un monovolum sigui pràctic. És un cotxe que ofereix més alçada i espai interior que altres models SEAT, però el que fa que aquest espai sigui especial és com pots plegar els seients per adaptar-lo a les teves necessitats. Un gran vehicle per acompanyar-te en el teu dia a dia i per portar a emocionants viatges per carretera.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns