ca:Carworlds:New Ateca:Safety new-ateca-khp AD/CA

Seguretat

Relaxa't.

Ja tenim masses coses al cap. Per això, el SEAT Ateca va equipat amb l'últim en seguretat, perquè tu només et centris en allò realment important: gaudir del viatge.

Assistent pre-col·lisió

Sorpreses? Només les bones.

La funció de l'assistent pre-col·lisió és anticipar-se als impactes per maximitzar la teva seguretat. Per això, prepara el vehícle tensant els cinturons i tancant les finestres en cas de possible accident. 

Assistent de frenada automàtica

Només tranquil·litat.

Mantén una distància de frenada segura. L'assistent de frenada detecta els vehícles que et precedeixen i avisa amb un senyal visual i auditiu. 

Control de Creuer Adaptatiu Predictiu

Tranquil, deixa't portar.

Combinat amb el sistema de navegació, reconeixerà els límits de velocitat i ajustarà la velocitat, mantenint una distància segura en funció del tránsit. 

Assistent de viatge

Conducció semi autònoma.

L'assistent de viatge combina el Control de creuer adaptatiu amb l'Assistent de sortida involuntària de carril només amb un botó. A més, t'avisarà quan detecti que no tens les mans al volant. 

Assistent de sortida involuntària de carril

Desvia't només quan vulguis.

Detecta les línies de la carretera i et manté al carril, al mateix temps que té en compte el trànsit en el sentit contrari. 

Assistent d'emergència

Un amic és el que sempre hi es.

Si el conductor no respon, l'aassistent d'emergència redueix la velocitat del cotxe i al mateix temps avisa al conductor. 

Vols saber més coses sobre el SEAT Ateca?        

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns