ca:Carworlds:New Ateca:Technology new-ateca-khp AD/CA

Tecnologia

Gaudir és encara més fàcil.

Fora preocupacions, diverteix-te! L'avançada tecnologia del nou SEAT Ateca fa que tot sigui fàcil, perquè tu gaudeixis al màxim.

Perfectament sincronitzat.

Fora embolics.

Oblida't dels cables amb el carregador sense fils i controla el teu smartphone a través de la pantalla d'infoentreteniment. Activa la tecnologia Full Link cada vegada que entris al teu SEAT Ateca.

Reconeixement de veu

Hola Hola.

Digues-li al teu SEAT Ateca on vols anar. Tria la teva múscia preferida o truca i envia un missatge de text mitjançant un comandament de veu. Activa el millor copilot només amb un botó o dient "hola, hola". 

Canviar


Digital cockpit

No se t'escapa res.

El SEAT Digital Cockpit de 26 cm (10,25") es divideix ara en tres parts per facilitar l'accés i la visibilitat mentre et concentres en el viatge que tens per davant. 

Canviar

Full LED

Per veure't millor.

Qui ha dit que la seguretat és avorrida? Els intermitents dinàmics posteriors no només milloren la teva visibilitat, també li donen un toc d'elegància. 

Canviar pantalles

Sistema de navegació

Si et perds, que sigui perquè vols.

El sistema de navegació es connecta al teu mòbil i emmagatzema les teves preferències. A més, la pantalla creix fins a 23.3cm (9,2") i es divideix diagonalment en tres parts per facilitar-te la visualització. 

Canviar pantalles

Vols saber més coses del SEAT Ateca?

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns