ca:company:History AD/CA

Accelerant el futur des de 1950.

Vam ser el primer fabricant de turismes d'Espanya. Avui, som un dels que més aposta pel disseny en el món. I estem impacients per arribar encara més lluny.

Dècada de 1950.

SEAT arriba per fer història. La producció arriba als 10.000 vehicles per any. I amb l'icònic SEAT 600 neix una estrella.

Dècada de 1960.

És el moment de fer un pas més. El SEAT 850 traspassa fronteres. Puja la demanda internacional i la producció arriba a més d'1 milió d'unitats.

Dècada de 1970.

Innovació avançada al seu temps. La producció arriba als 3 milions d'automòbils i l'innovador Centre Tècnic de Martorell inicia les seves activitats.

Dècada de 1980.

El futur és ara. L'Ibiza s'imposa en el mercat de cotxes urbans compactes i SEAT es converteix en part de la família Volkswagen.

Dècada de 1990.

Volkswagen ens condueix cap a un futur millor. S'inaugura la planta de Martorell i la producció supera els 10 milions d'automòbils.

Dècada de 2000.

Celebrem 50 anys de creixement i èxit amb el llançament del SEAT León i el naixement del SEAT Service, enfocat a client.

Dècada de 2010.

Les noves perspectives conviden a noves relacions. Donem la benvinguda al Mii i expandim la família León. Més gran. Millor. Més ràpid.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns