ca:company:History:2000 AD/CA

Més gran i millor

Dècada del 2000.

Celebrem 50 anys de creixement i èxit amb el llançament del SEAT León i el naixement del SEAT Service, enfocat a client.

Tornar a la presentació general

2000

El SEAT Salsa entra en escena. Donem la benvinguda a Sa Majestat el Rei Joan Carles I i al Príncep d'Astúries en el nostre 50 aniversari.

2001

Un any de novetats. Estrenem el nou SEAT Ibiza. I desvetllem el nou prototip de l'esportiu SEAT León CUPRA R.

2002

Arriba el SEAT Córdoba, ideal per famílies. Ens unim als nostres nous amics, Audi i Lamborghini, sota el Grup Volkswagen.

2003

Presentem el prototip de SEAT Altea en el Saló de l'Automòbil de Frankfurt. Disseny familiar i marcada personalitat.

2004

L'estrena mundial del prototip de SEAT Altea té lloc a Ginebra. Els esportius SEAT Ibiza FR i SEAT Ibiza CUPRA ens condueixen encara més lluny.

2005

Barcelona descobreix el nou SEAT León i la seva versió més atrevida, el SEAT León WTCC. A més, s'estrena del prototip de SEAT Altea FR.

2006

Generem més energia amb el SEAT León FR i el SEAT León CUPRA. I el SEAT Altea XL causa gran sensació.

2007

El SEAT Service marca l'inici d'una nova experiència de servei. Inaugurem l'innovador Centre de Desenvolupament de Prototips juntament amb el Centre de Disseny SEAT.

2008

La nostra família creix, no només amb el SEAT Exeo, sinó també amb el nou SEAT Ibiza, SC, CUPRA i Ecomotive. A més vam aconseguir 5 estrelles a les proves de seguretat EuroNCAP.

2009

L'any dels models SEAT Exeo ST, SEAT León Ecomotive, Ibiza Bocanegra, el nou León CUPRA i les noves versions Ibiza FR i IBZ.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns