ca:company:History:2010 AD/CA

Dècada de 2010.

Les noves perspectives conviden a noves relacions. Donem la benvinguda al Mii i ampliem la família del Lleó. Més gran. Millor. Més ràpid.

Tornar a la presentació general

2010

El SEAT Alhambra causa una primera primera impressió, juntament amb l'Ibiza ST i el nostre primer zero emissions, el SEAT IBE.

2011

Presentem a la Sala de l'Automòbil de Frankfurt el SEAT IBL i el nou Exeo. El SEAT IBX i l'Alhambra 4WD debuten a Ginebra.

2012

L'elegant SEAT Mii, el nou SEAT Toledo i la tercera generació del SEAT León són els protagonistes de l'any. I la família Ibiza es renova.

2013

Donem la benvinguda al SEAT Ibiza CUPRA i al SEAT León SC. Els models Itech incorporen l'Ibiza 5D, Ibiza SC, Ibiza ST, León 5D, León SC, Altea i Altea XL.

2014

Més potència. Els nous León CUPRA ST i Mii by Mango enlluernen a Ginebra. I el SEAT León ST 4Drive completa un any d'èxits.

2015

Descobrim el nostre primer SUV, el 20V20. La nova generació de cotxes connectats comença amb el llançament de SEAT CONNECT.

2016

L'any del SEAT Ateca, el nostre primer SUV. Amb una perspectiva completament nova. El nou León CUPRA de 300 CV es converteix en el més potent de la nostra història.

2017

El SEAT Arona, el nostre nou crossover SUV, així com la cinquena generació del SEAT Ibiza acaparen totes les mirades.

2018

Amb el llançament de l'exclusiva marca CUPRA, el CUPRA Ateca i el gran SUV SEAT Tarraco, ampliem i explorem nous horitzons.

2019

El SEAT Tarraco entra al mercat completant la línia de vehicles SUV i mostrant la nova direcció de disseny de SEAT per als propers anys.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns