ca:company:History:1990 AD/CA

Reforçant els vincles

Dècada de 1990

Volkswagen ens condueix cap a un futur millor. La planta de Martorell inicia les seves activitats. I la producció total arriba als 10 milions de cotxes.

Tornar a la presentació general

1990

Volkswagen adquireix el 99,99% de les accions de SEAT. Arribem a 8 milions de cotxes fabricats. Una transformació d'allò més audaç.

1991

El SEAT Toledo, primer model desenvolupat dins el Grup Volkswagen, s'estrena al Saló de l'Automòbil de Barcelona. Innovació en curs.

1992

Som el soci i patrocinador oficial dels XXV Jocs Olímpics, subministrant més de 2.000 cotxes per transportar organitzadors i esportistes.

1993

Donem la benvinguda al SEAT Córdoba. A més, Sa Majestat el Rei Joan Carles I inaugura la planta de Martorell, que fabrica la segona generació del SEAT Ibiza.

1995

El cotxe SEAT número deu milions, un Toledo, té l'honor de ser conduït per Sa Altesa Reial el Príncep d'Astúries.

1996

L'any de l'Ibiza CUPRA. A més, el SEAT Ibiza Kit Car es proclama campió del Món de Ral·li FIA i el SEAT Alhambra debuta a Ginebra.

1997

Presentem el SEAT Arosa i el SEAT Córdoba Vario. L'Ibiza Kit Car es proclama de nou campió del Món de Ral·li FIA.

1998

El SEAT Córdoba WRC corre en els Campionats mundials de ral·li, mentre que el nou SEAT Toledo captiva al Saló de l'Automòbil de París.

1999

Nova identitat: substituïm el blau i el blanc pel vermell i el platejat. Llancem el SEAT León, el SEAT més potent de la nostra història, amb un motor de 180 CV, caixa de canvis de 6 velocitats i tracció a les 4 rodes.

Ofertes

Ofertes

Prova el teu SEAT

Prova el teu SEAT

Reserva Cita Taller

Reserva Cita Taller

Contacta'ns

Contacta'ns